Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Γκούμας: «Οι διοικήσεις ξέρουν ποιοι προκαλούν τα επεισόδια»

«Οι διοικήσεις βάζουν σεκιούριτι κι αυτοί ανοίγουν τις πόρτες», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Γκούμα για τα επεισόδια στη Λεωφόρο που οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι.

Γκούμας: «Οι διοικήσεις ξέρουν ποιοι προκαλούν τα επεισόδια»Στα επεισόδια της Λεωφόρου που οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιάννης Γκούμας, μιλώντας στην Αθλητικής Κυριακής στη δημόσια τηλεόραση.

«Αν οι διοικήσεις θέλουν να τελειώσουν το θέμα, το τελειώνουν. Σε μια συνεργασία βέβαια με το κράτος και με την ΕΠΟ», τόνισε ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» και προπονητής της Εθνικής Νέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ

«Εγώ νομίζω ότι οι διοικήσεις ξέρουν ποιοι προκαλούν τα επεισόδια και θα το τεκμηριώσω. Οι σεκιούριτι σε όλες τις ομάδες είναι μέσα από τους οργανωμένους, αυτό σας το υπογράφω.

Δηλαδή ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα βάζει για σεκιούριτι άτομα μέσα από τους οργανωμένους, ο Ολυμπιακός το ίδιο, η ΑΕΚ το ίδιο, ο ΠΑΟΚ επίσης. Για ποιον λόγο; Για να τα έχουν καλά με τους οργανωμένους. Οι σεκιούριτι λοιπόν ανοίγουν τις πόρτες, μπαινοβγαίνει όποιος θέλει από τους δικούς τους και γίνονται όλα αυτά τα έκτροπα.

Αν οι διοικήσεις θέλουν να τελειώσουν το θέμα, το τελειώνουν. Σε μια συνεργασία βέβαια με το κράτος και με την ΕΠΟ. Αν το θέλουν, μπορούν να το τελειώσουν. Στην Αγγλία είδατε τι έγινε, σε μια νύχτα το τελειώσανε.

Ίσως, όμως, αυτό βολεύει κάποιες καταστάσεις και κάποια άτομα. Ίσως ως άλλοθι, στο ότι δεν πάει καλά η ομάδα. Δεν μιλάω μόνο για τον Παναθηναϊκό, μιλάω γενικά, για να μην παρεξηγηθούμε. Πρέπει οι διοικήσεις να το θέσουν και να το τελειώσουν το θέμα
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: