Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στηρίζει το συλλαλητήριο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!!


Στηρίζει το συλλαλητήριο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Συμμαχούν για το καλό του συλλόγου ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η τελευταία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη στήριξή της στην πρωτοβουλία της πρώτης και καλεί τον κόσμο σε ειρηνική συμμετοχή.

Ενώνει τις δυνάμεις του ο Παναθηναϊκός εν όψει του συλλαλητηρίου της προσεχούς Τετάρτης. Η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα στηρίξει την πρωτοβουλία της ΠΑΕ για διαμαρτυρία έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει ειρηνικά, με την υποσημείωση πως καταδικάζει κάθε μορφή βίας και αποδοκιμάζει τους ηθικούς αυτουργούς αυτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Παναθηναϊκός συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής Οικογένειας για ειρηνική κινητοποίηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη (25/11) και θα τη στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Προτρέπει δε από την πλευρά της τον κόσμο της ομάδας να διαδηλώσει πολιτισμένα, ειρηνικά και με γνώμονα πάντα το καλό και το μέγεθος του συλλόγου.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζουμε τη βία όμως απερίφραστα καταδικάζουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής που ουδεμία σχέση έχουν με την Παναθηναϊκή οικογένεια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: