Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σάκοτα: «Μεγάλης κλάσης ο Κούπερ»


Σάκοτα: «Μεγάλης κλάσης ο Κούπερ»

Σίγουρος πως ο Ντι Τζέι Κούπερ θα βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΚ και δεν θα επηρεάσει τη χημεία της εμφανίστηκε ο Ντούσαν Σάκοτα, ενώ εξέφρασε την πίστη του για νίκη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν ανησυχεί μήπως η αλλαγή πλέι μέικερ μεσούσης της περιόδου μπερδέψει αγωνιστικά την ΑΕΚ και θεωρεί πως ο Ντι Τζέι Κούπερ θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του.

«Δεν μας φοβίζει αυτό. Καταρχάς δεν θα μπορεί να παίζει στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, οπότε η ομάδα αυτή, θα είναι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Δεύτερον, κάθε παίκτης που έρχεται μέσα στη σεζόν, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί, οπότε η δουλειά μας είναι να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα, προκειμένου να αλληλοβοηθηθούμε. Όποιος παίκτης είναι μεγάλης κλάσης, όπως ο παίκτης που φέραμε, πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής και δεν με φοβίζει καθόλου αυτό», τόνισε ο αρχηγός της ΑΕΚ στην «Ώρα για Σπορ».

Όσο για τη νίκη επί της Κηφισιάς, που ήρθε εύκολα, ανέφερε: «Οι οπαδοί μας βοήθησαν στον απόλυτο βαθμό και τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους. Ήταν ωραία να ακούς τον ενθουσιασμό του κόσμου, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα ακόμα. Κάναμε το καθήκον μας, παίξαμε καλά, λογικό είναι να κάνουμε και ένα καλό ξεκίνημα. Πιστεύω ότι αυτά θα έρθουν με την πάροδο του χρόνου και θα βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο όσο περνάει ο καιρός».

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ δυσκολεύει πολύ πλέον, αλλά ο Ντούσαν Σάκοτα δεν φοβάται. «Σίγουρα, κάθε νίκη βοηθάει πάρα πολύ. Ξέρουμε ποιοι αντίπαλοι έρχονται τώρα. Έχουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, με πολύ δύσκολα ματς μπροστά μας. Δυστυχώς ήρθε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στη Γαλατάσαραϊ την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε μας αναγκάζει να κάνουμε δύο νίκες τώρα, με πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα δούμε».

Τέλος, για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ έδειξε να πιστεύει στη νίκη. «Εννοείται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι από τον τελευταίο αγώνα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τότε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς, απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: