Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

«Πάμε, τρία γκολ θα τους ρίξουμε»!


«Πάμε, τρία γκολ θα τους ρίξουμε»!

Τον εκνευρισμό και το θυμό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού προκάλεσε η φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Φινμπόγκασον, με μερικούς από αυτούς να λένε «πάμε, τρία γκολ θα τους ρίξουμε»!

Την έκπληξη των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού προκάλεσε αρχικά η φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον κατά την είσοδο της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου, στην αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τον Γαύρο, μπαίνοντας στα αποδυτήρια οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας έδειχναν να έχουν θυμώσει και «ντοπαριστεί», με τους Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι να λένε «πάμε να παίξουμε και θα δείτε τι θα πάθουν. Τρία γκολ θα τους ρίξουμε. Είμαστε μια χαρά».

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν ενοχληθεί πολύ από τις ενέργειες των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά στο τέλος κατάλαβαν πως ήταν πολύ επικίνδυνο για εκείνους να παίξουν και σχολίαζαν μεταξύ άλλων πως «σωθήκαμε που δεν έγινε».

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Βρέντζος, Θεοδωρίδης, Καραπαπάς, Γεωργάτος και Δουρέκας έλεγαν πως δεν αιφνιδιάστηκαν με ό,τι έγινε και υπογράμμιζαν πως «έχουμε βαρεθεί με τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα συμβεί τίποτα και όλα καλά θα πάνε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: