Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ζέκα: «Δραστικές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου»


Ζέκα: «Δραστικές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου»

Πολεμικό χαρακτήρισε το σκηνικό της Λεωφόρου ο Ζέκα μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο και κάλεσε τις αρχές να πάρουν μέτρα για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της βίας.

Τη θλίψη και τον προβληματισμό του για τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Ζέκα μιλώντας στους συμπατριώτες του. Σε δηλώσεις του στην πορτογαλική Record, ο μέσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε πόλεμο όσα έγιναν το Σάββατο στη Λεωφόρο και κάλεσε τις αρχές να πάρουν επιτέλους δραστικά μέτρα για να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Έμοιαζε με σκηνικό πολέμου. Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες. Ρίχτηκαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είναι λυπηρό, αυτά δεν έπρεπε να συμβούν. Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτά για να τα λύσουν μια για πάντα. Πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό, να πάρουν δραστικές αποφάσεις εάν είναι δυνατό και όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, είναι ότι οι οπαδοί θα πάνε στο δικαστήριο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και ελπίζω να υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι στα γήπεδα», ανέφερε ο Ζέκα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: