Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σίλβα: «Να το απολαύσουν και να μη φοβηθούν»


Σίλβα: «Να το απολαύσουν και να μη φοβηθούν»

Τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο αποκάλυψε ο Μάρκο Σίλβα, μιλώντας στο κανάλι της UEFA.

Στο κανάλι της UEFA μίλησε πριν από μερικές ημέρες ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσει από τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν πρέπει να φοβηθούν τους Βαυαρούς και να απολαύσουν μία τόσο μοναδική αναμέτρηση.

«Θα τους πω να χαρούν το παιχνίδι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να μη φοβηθούν. Γιατί αν παίξουμε φοβισμένα, σίγουρα θα χάσουμε. Η Μπάγερν είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά κι εμείς δεν πάμε σε κανένα παιχνίδι για να χάσουμε. Μέχρι στιγμής τα πράγματα μας πάνε καλά, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Είμαστε στη μάχη και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους», ήταν τα λόγια του 37χρονου προπονητή.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σίλβα δύσκολα θα πάρει στην αποστολή τον Τσόρι, ο οποίος ούτε χθες δεν προπονήθηκε και λογικά τη θέση του Αργεντινού θα πάρει ο Λάτσι που σκόραρε το Σάββατο απέναντι στην Κ20 του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος σκοπεύει να «φορτώσει» τα χαφ με τη χρησιμοποίηση του Καμπιάσο, του Κασάμι και του Μιλιβόγεβιτς, ενώ μία από τις σκέψεις του είναι η τοποθέτηση του Σαλίνο αντί του Μαζουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για τα άκρα όμως έχει δίλημμα, αφού στο ντέρμπι επρόκειτο να έπαιζε ο Σεμπά για να ξεκουραστεί ο Πάρντο, όμως τώρα και οι δύο θα είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς στο «Allianz Arena».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: