Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Τέλος στα σενάρια διαδοχής του Μπενίτεθ από Ζιντάν!!


Τέλος στα σενάρια διαδοχής του Μπενίτεθ από Ζιντάν

Φήμες τον θέλουν επικρατέστερο για την αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ εφόσον τελικά απολυθεί, ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν διαψεύδει και ξεκαθαρίζει πως δεν βιάζεται να πέσει στα βαθιά της προπονητικής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται ως εκ των φαβορί για να πάρει τη θέση του Ράφα Μπενίτεθ αν τελικά εκείνος απολυθεί από τη Ρεάλ. Ο «Ζιζού», πάντως, που εργάζεται ως προπονητής στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας», ξεκαθαρίζει πως ούτε τίθεται τέτοιο ζήτημα, αλλά ούτε και ο ίδιος βιάζεται να κάνει ένα τέτοιο άλμα στην προπονητική του καριέρα.

«Εγώ είμαι προπονητής της δεύτερης ομάδας και ο Μπενίτεθ της πρώτης. Τα πράγματα είναι μια χαρά έτσι. Θεωρώ πως έχω ακόμη πολύ δρόμο να διανύσω και σε κάθε περίπτωση ένας προπονητής δεν θεωρείται ποτέ ολοκληρωμένος. Από την πλευρά μου ακολουθώ τον ίδιο δρόμο με την εποχή που ήμουν ποδοσφαιριστής: πηγαίνω βήμα-βήμα. Δεν βιάζομαι να κάνω κάτι. Η τωρινή μου δουλειά είναι στην Καστίγια και θα συνεχίσω σε αυτή. Πέρσι τελείωσα τη σεζόν νιώθοντας πως κάτι λείπει και όταν θεωρώ πως δεν έχει επιτευχθεί ένας στόχος, συνεχίζω με πείσμα για να τον πετύχω», τόνισε ο Γάλλος παλαίμαχος άσος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: