Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Γιόχανσον: «Νομίζω πως έπαιξα καλά»


Γιόχανσον: «Νομίζω πως έπαιξα καλά»

Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ αλλά και γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανθρακικό παρουσιάστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό αλλά και από το τέρμα που πέτυχε εμφανίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος, μιλώντας στη Nova, μίλησε για τις πιο επιθετικές αρμοδιότητες που του έδωσε ο Πογέτ ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει να παίζω πιο αμυντικά. Ισως στο μέλλον καταφέρω να δώσω περισσότερα. Είναι απόφαση του προπονητή μου, όπου μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έτυχε σήμερα, κατάφερα σκόραρα, βοήθησα την ομάδα και νομίζω ότι έπαιξα αρκετά καλά».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ο ίδιος ότι ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα, για να πει: «Για πρώτο παιχνίδι νομίζω τα πήγα καλά. Σίγουρα στο μέλλον θα πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα στη συγκεκριμένη θέση. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα»

Για την τακτική: «Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είναι το πρώτο παιχνίδι με το νέο σύστημα, για μένα και τους συμπαίκτες μου. Αγώνα με τον αγώνα θα προσαρμοστούμε και θα υπάρχει καλύτερη απόδοση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: