Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Γκολφ, σοκολάτα και τσάι οι αδυναμίες του Μπέιλ!!

Καλή η ζωή στην Μαδρίτη, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα από την πατρίδα που λείπουν πολύ στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Γκολφ, σοκολάτα και τσάι οι αδυναμίες του ΜπέιλΠολλοί ποδοσφαιριστές σχεδιάζουν στο τέλος της καριέρας τους να ασχοληθούν με την προπονητική. Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει άλλα πλάνα: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω όταν σταματήσω την μπάλα, αλλά ελπίζω να παίζω γκολφ. Είμαι παθιασμένος με το γκολφ και ασχολούμαι με αυτό όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει ένα μίνι γήπεδο στο σπίτι του στην Ουαλία.

Αυτά που του λείπουν όμως περισσότερο στην Μαδρίτη –εκτός από την οικογένεια και τους φίλους του- είναι οι σοκολάτες και το τσάι. Όχι ότι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας δεν έχουν, αλλά ο Μπέιλ είναι πιστός σε δύο συγκεκριμένες φίρμες, τις οποίες όπως ο ίδιος τόνισε φέρνει με τις σακούλες κάθε φορά που γυρίζει από την πατρίδα του: «Όποτε γυρίζω, φορτώνομαι με Galaxy Dairy Milk και PG Tips tea bags. Μου λείπουν πολύ».

Ο άσος της Ρεάλ –αν και υποστηρίζει πως «το σπίτι μου θα είναι πάντα στην Ουαλία»- δείχνει να προσαρμόζεται καλά στο νοτιότερο κλίμα υποστηρίζει πως νιώθει όλο και καλύτερα στην Μαδρίτη.

Ο Μπέιλ μάλιστα, έχει βρει και το αγαπημένο του εστιατόριο, το El Meson Txistu, όπου ο σεφ Μανουέλ, δεν του χαλάει το χατήρι φτιάχνονταν το αγαπημένο του –και εκτός μενού φυσικά- αβγά με τηγανητές πατάτες.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: