Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

«Να γεμίσει με τον κόσμο μας η δεξαμενή ενέργειας του ΠΑΟΚ»


«Να γεμίσει με τον κόσμο μας η δεξαμενή ενέργειας του ΠΑΟΚ»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει την ομάδα στον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης με τη Ζενίτ, ειδικά μετά τη γαστρεντερίτιδα που έπληξε τους παίκτες, απηύθυνε ο Παντελής Μπούτσκος.

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου τόνισε τη σημασία αλλά και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα στη VTB League.

«Επόμενος αντίπαλος μας η Ζενίτ, μία ομάδα που είναι αήττητη στην ιδιαίτερα απαιτητική Βαλτική Λίγκα, μπροστά ακόμη κι από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χίμκι. Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού, είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πλέον όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον όμιλο, θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από ποτέ και κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ, κάθε διεκδικούμενη μπάλα έχει αξία. Βέβαια η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό ενός αθλητή και θέλουμε καταρχήν όλους τους παίκτες μας υγιείς και έτοιμους να μπουν στη μάχη. Επίσης, ειδικά μετά την τελευταία δοκιμασία που πέρασε όλη η ομάδα μας, θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας, ώστε να γεμίσουν τη δεξαμενή της ενέργειας και να δώσουν επιπλέον ώθηση στην ομάδα», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: