Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο: To απίστευτο ξέσπασμα του Τούντορ!!


Βίντεο: To απίστευτο ξέσπασμα του Τούντορ

Τα ΄πε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα, στέλνοντας τα «μηνύματά» του! Δείτε σε βίντεο το απίστευτο ξέσπασμα του Ίγκορ Τούντορ, μετά τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ.

Πετάει συχνά-πυκνά ατάκες, αλλά την Κυριακή -μετά τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό- ο Ίγκορ Τούντορ τα είπε... χύμα και τσουβαλάτα!

Αφού ήχησε καμπανάκι προς τους ασπρόμαυρους λέγοντας πως: «όποιος δεν μπορεί, να πάει για μπαλέτο», έκανε λόγο για έλλειψη χημείας με το... περίφημο «f@#$%ing chemistry» και δείγμα του εκνευρισμού που είχε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, το γεγονός πως σηκώθηκε κι έφυγε προτού ολοκληρωθεί η μετάφραση των λεγομένων του.

Δείτε τις δηλώσεις του απ' το 43:36 και μετά του βίντεο:



Απόσπασμα αυτών που είπε ο Κροάτης

Για την υπομονή του κόσμου που εξαντλείται: «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε άνδρες, να σταθούμε στα πόδια μας και να βγούμε στο γήπεδο. Τους λέω και μέσα στα αποδυτήρια, ότι εγώ πρώτος πρέπει να το διαχειριστώ. Όλα καταλήγουν εκεί. Ότι πρέπει να είμαστε πρώτα άντρες και μετά ποδοσφαιριστές. Κανένας δεν πρέπει να προστατέψει κανέναν. Από ποιον να τους προστατέψει; Αν κάποιος δε μπορεί να αντέξει την πίεση, ας πάει στο μπαλέτο… Η ας πάει στη δεύτερη κατηγορία, με εμένα πρώτο. Ολη αυτή η ιστορία με το ποιος θα αναλάβει την ευθυνη με έχει κουράσει. Δεν έχει να κάνει με τον προπονητή, με το σύστημα… Πρέπει να είμαστε πρώτα άνδρες. Κουραστήκαμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για το τι φταίει…».

Για το ότι πριν λίγο καιρό είπε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες που παίζουν σαν άνδρες: «Δεν αλλάζω την άποψη μου. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Δεν είναι άλλοι ποδοσφαιριστές, αλλά μέσα σε ένα μήνα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν όλα. Είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι άνδρας όταν σου έρχονται τα αποτελέσματα που θέλεις. Δεν ήρθα εδώ να ρίξω την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές, αναλαμβάνω εγώ πρώτος την ευθύνη, αλλά έχω την άποψη ότι ποτέ δε φταίει ένας. Εχω κουραστεί με το να φταίει πάντα ο προπονητής, με το σύστημα και με το να ψάχνουμε συνέχεια δικαιολογίες. Πραγματικά με έχει κουράσει. Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι πάντα αυτός που πρέπει; Τον Τζιόλη τον βοηθάει ο προπονητής και τους άλλους όχι; Όταν κάποιοι δεν έχουν προσωπικότητα δε φταίει ο προπονητής. Ο Τζιόλης είναι άντρας, έχει προσωπικότητα. Δε θέλω να μιλήσω για άλλους παίκτες. Και ζητάμε να βρει ο προπονητής τη γαμ… χημεία».

Για το αν νιώθει ο ίδιος πίεση και για τα αποτελέσματα: «Το έχω ξαναπει ότι η πίεση είναι κάθε μέρα. Εγώ μπορώ να την αντέξω την πίεση…».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: