Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Παίρνει μέτρα και… Παππά ο Τζόρτζεβιτς!!


Παίρνει μέτρα και… Παππά ο Τζόρτζεβιτς

Αυστηρές συστάσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα τους έκανε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Στην αποστολή για το ματς με την Καρσίγιακα στη Σμύρνη παίρνει ο Σέρβος τεχνικός τον Νίκο Παππά.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να σφίξει τα λουριά στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε αυστηρές συστάσεις στους παίκτες του για την εικόνα τους στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν εστιάζοντας περισσότερα στα πολλά τους λάθη. Μάλιστα τους… μάντρωσε στο ΟΑΚΑ για αρκετές ώρες δείχνοντάς τους βίντεο. Γενικότερα αυτές τις μέρες, μετά και την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο «Σάλε» θέλει να εκμεταλλευτεί το χρόνο για να δουλέψει σε συγκεκριμένα πράγματα με την ομάδα του και να καλύψει τις αδυναμίες της.

Πέραν όλων αυτών, ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει αποφασίσει να πάρει μαζί του τον Νίκο Παππά στην αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Καρσίγιακα στη Σμύρνη. Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ προπονείται κανονικά εδώ και μέρες, αλλά επειδή προέρχεται από πολύμηνη απραξία είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι «φωτιά». Σε πρώτη φάση θα ταξιδέψει με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους, αλλά δεν αποκλείεται να ριχτεί και στη μάχη, αφού και ο ίδιος είναι πλέον θηρίο στο κλουβί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: