Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στον αέρα ο Άρμστεντ!!


Στον αέρα ο Άρμστεντ

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ πριν καν φορέσει τη φανέλα της. Ποιοι οι λόγοι που οδηγούν σε αυτή την απόφαση μετά την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ ήρθε χθες, σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, αλλά… κάποιος πρέπει να φύγει. Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Μάλκολμ Άρμστεντ και οι λόγοι είναι πολλοί.

Ο Κούπερ αποτελούσε στόχο της «Ένωσης» προτού αποκτηθεί ο Άρμστεντ (συν τοις άλλοις επειδή έχει και κοινοτικό διαβατήριο), αλλά τα εμπόδια που τότε υπήρχαν για να έρθει ο πρώην άσος Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, ώθησαν τους «κιτρινόμαυρους» στην εναλλακτική λύση. Από τη στιγμή όμως έγινε εφικτή η απόκτηση του Κούπερ και υπέγραψε, φαίνεται πως η παρουσία δύο παικτών με παρόμοια αγωνιστικά και σωματικά χαρακτηριστικά κρίνεται υπερβολή.

Συν τοις άλλοις, ο Άρμστεντ έχει έρθει από τη Ρωσία με θλάση και είναι άγνωστο πόσο καιρό ακόμη θα χρειαστεί για να αγωνιστεί. Σε αυτό προστίθεται και η παράμετρος ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει-όπως και τον Κούπερ-στο υπόλοιπο της πρώτης φάσης του Eurocup και κρίνεται λάθος να υπάρχουν στο ρόστερ δύο ανενεργοί στην Ευρώπη γκαρντ. Έτσι ο Κρις Γουόρεν, που παρά τα σκαμπανεβάσματά του έχει προσφέρει και μπορεί να παίξει κανονικά στην Ευρώπη, αλλά και ο Φιλ Σκραμπ που εσχάτως είναι ανεβασμένος, δείχνουν να κερδίζουν για την ώρα την παραμονή τους.

Στο ρόστερ υπάρχει ο Όου Ντι Ανοσίκε, που όμως ακόμη δεν έχει δεχτεί να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά όταν ο συγκεκριμένος αποχωρήσει, πιθανότατα θα γίνει προσθήκη ξένου ψηλού με αθλητικά προσόντα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: