Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μανιάς: «Μια ανάλογη σεζόν με την περσινή»


Μανιάς: «Μια ανάλογη σεζόν με την περσινή»

Μια πορεία ανάλογη με εκείνη της περασμένης σεζόν θέλουν στον ΠΑΣ, όπως δήλωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής με δύο γκολ στη νίκη (2-1) απέναντι στην Καλλονή.

Χαμηλά την μπάλα κρατάνε στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν κρύβουν ωστόσο ότι στόχος είναι να επαναληφθεί μια σεζόν ανάλογη της περσινής στην Σούπερ Λίγκα. Για τη νίκη απέναντι στην Καλλονή και την συνέχεια μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Γιώργο Χελάκη και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την εικόνα του αγώνα: «Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Θα ήταν κακό να μην καταφέρναμε να παίρναμε τους τρεις βαθμούς».

Για την συνέχεια: «Είναι δεδομένο ότι η χρονιά που κάναμε πέρυσι δεν αντικατοπτρίζεται στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Ένα προσόν μας πέρυσι, η αμυντική λειτουργία, φέτος είναι από τα μειονεκτήματά μας. Αυτό θέλουμε να το βελτιώσουμε για να κάνουμε μια σεζόν ανάλογη της περσινής».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν το έχουμε συζητήσει. Αρχικά θέλουμε να σωθούμε μαθηματικά και σιγά σιγά να αυξάνονται οι στόχοι μας, όπως πέρυσι».

Για το δικό του μέλλον: «Οι στόχοι μου είναι να είμαι καλός σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρω για να βοηθάω και την ομάδα και τον εαυτό μου. Επόμενος στόχος είναι η Εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: