Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ Τσόρι ΚΑΙ Μανιάτης!!

Μετά από πολλούς μήνες ο Γιάννης Μανιάτης συμπεριλήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο. Μέσα και ο Τσόρι Ντομίνγκες.


Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν εκ νέου, εντατικά, επάνω στο κομμάτι της τακτικής, τη σωστή αμυντική συμπεριφορά, καθώς και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όσον αφορά την αποστολή, μετά από πολλούς μήνες συμπεριελήφθη ο Γιάννης Μανιάτης που επρόκειτο να παίξει με τους Γερμανούς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη και από τότε έδωσε αγώνα για να επανέλθει. Ετοιμοπόλεμος κρίθηκε και ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος απουσίαζε για περίπου τρεις εβδομάδες. Πάντως μόλις σήμερα ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά, συνεπώς είναι αμφίβολο αν θα παίξει ως αλλαγή, κάτι που ισχύει και για τον Μανιάτη.

Εκτός είναι ο Μποτία, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ο Μπουχαλάκης που γυμνάστηκε συντηρητικά και ο Πουλίδο που συνέχισε με θεραπεία.

Την αποστολή για το Μόναχο αποτελούν οι: Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: