Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ο Κλισί στο «στόχαστρο» της «Μπάρτσα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Δίχτυα» στην Αγγλία και συγκεκριμένα πάνω στον Γκαίλ Κλισί ρίχνει η Μπαρτσελόνα για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της άμυνας της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ταχύτατος Γάλλος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ αρέσει και στον Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς πιστέυει πως πλήρη όλες τις προδιαγραφές για να φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, η πρωταθλήτρια Ευρώπης προσφέρει στους Λονδρέζους μαζί με χρήματα και τον νεαρό επιθετικό Μπόγιαν Κρίκιτς ως αντάλλαγμα.

Από την πλευρά τους, οι «κανονιέρηδες» αξιώνουν ένα πόσο γύρω στα 18, 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον διεθνή παίκτη των «τρικολόρ». Ο Αρσέν Βενγκέρ, «μετρ» στο να βγάζει νέα ταλέντα, και να τα μοσχοπουλάει, έχει έτοιμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας της Άρσεναλ, καθώς ο Αγγλος Κιέρον Γκίμπς , μόλις 21 χρονών είναι έτοιμος να γίνει βασικός.

Εκτός της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μίλαν, έχουν εκφράσει και αυτές το ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό, με την διοίκηση της Άρσεναλ να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση για τις επικείμενες προτάσεις που θα έρθουν στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: