Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Sold out και …«Σάλπι»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a8c28d1ae2b9069e84639d955d95dc80_L.jpg?1272259103?1272259103?1272259103Τα …«γιορτινά» του αναμένεται να φορέσει κατά τη διάρκεια των play off το γήπεδο της Τούμπας, αφού οι φίλοι του ΠΑΟΚ αγοράζουν με γοργούς ρυθμούς τα «μίνι» διαρκείας, τα οποία μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν εξαντληθεί. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Τη νίκη στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ ευελπιστεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπει για τα …καλά στο «κόλπο» της πρώτης θέσης των play off που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Για το λόγο αυτό οι παίκτες του «Δικεφάλου» του Βορρά τηρούν κατά γράμμα τις εντολές του τεχνικού Φερνάντο Σάντος και δηλώνουν έτοιμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην «Ένωση».
Κοντά το …sold out στα «μίνι» διαρκείας

Τα «μίνι» διαρκείας που έχουν κυκλοφορήσει από την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την διαδικασία των play off παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση από τους φίλους του «Δικεφάλου» και αν συνεχίσουν να πουλιούνται τόσο γρήγορα πιθανότατα την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να έχουν εξαντληθεί, κάτι που σημαίνει ότι η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και στα τρία ματς του ΠΑΟΚ με Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Μια ενδεχόμενη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, όπως εκφράζεται από τους ιθύνοντες του μακεδονικού συλλόγου είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει ουρές την επόμενη μέρα, καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, τον Αρη και θα ωθήσει και τους πλέον …δύσπιστους στο γήπεδο.

«Ανεβαίνει» ο Σαλπιγγίδης


Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορέσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον Παναθηναϊκό, ο «Σάλπι» πλέον περιμένει και τυπικά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», προκειμένου να «ανηφορίσει» για την Θεσσαλονίκη και τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: