Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τόνι: Λάτσιο, μπορείς!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_yskng3GNh.jpgΈνα περίεργο παιχνίδι της μοίρας έφερε έτσι τα πράγματα στην Ιταλία, ώστε η Ρόμα να βασίζει πολλές από τις ελπίδες της για κατάκτηση του σκουντέτο, στην «μισητή» της αντίπαλο, την Λάτσιο.Οι «μπιανκοσελέστι» υποδέχονται την προσεχή αγωνιστική την Ίντερ που μετά την ήττα των «τζιαλορόσι» από την Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο», βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Serie A και ενώ απομένουν μόλις τρία ματς για το φινάλε της κούρσας.

Ο Λουκά Τόνι εναποθέτει τις περισσότερες ελπίδες της ομάδας του στην διάθεση των «λατσιάλι» να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό το βράδυ της Κυριακής, αναγνωρίζει όμως πως αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, λόγω της μεγάλης κόντρας των δύο βασικών εκπροσώπων της «αιώνιας πόλης».

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε και τα τρία παιχνίδια και να ελπίζουμε πως η Ίντερ θα χάσει βαθμούς. Ελπίσω πραγματικά πως η Λάτσιο θα κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ίντερ. Απέναντι στους «νερατζούρι» θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και εύχομαι ειλικρινά πως θα θελήσουν να το κάνουν. Αλλά γνωρίζοντας πως βρίσκονται στην “απέναντι πλευρά”, δεν είμαι και τόσο σίγουρος», ισχυρίστηκε ο επιθετικός της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: