Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Δείπνο Αδαμίδη-παικτών

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/dc0ec3c8c59553bba2319e07a9d26b05_L.jpg?1272205166?1272205166?1272205166Με την ομάδα θα δειπνήσει τη Δευτέρα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σταύρος Αδαμίδης ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πονοκεφαλιάζει για την κάκωση του Κώστα Μανωλά.Από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προσπαθεί συνεχώς να δείχνει στην ομάδα ότι είναι δίπλα της και αυτό θα συμβεί και τη Δευτέρα, μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Αδαμίδης έχει προσκαλέσει σε δείπνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, δύο 24ωρα πριν την έναρξη των πλέι οφ, θέλοντας έτσι να δείξει ξανά σε όλους ότι η ΑΕΚ θα πάει ενωμένη στους έξι... τελικούς που έχει μπροστά της. Παρόντες στο δείπνο δεν αποκλείεται να είναι και κάποια άλλα μέλη της διοίκησης, αν και αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Ανησυχία για Μανωλά

Στις προπονήσεις επέστρεψε την Κυριακή η ΑΕΚ και υπάρχει ανησυχία για τον Κώστα Μανωλά που υπέστη κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο. Η κατάσταση του νεαρού κεντρικού αμυντικού θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ελπίζει όλα να πάνε καλά και να έχει στη διάθεση του τον Μανωλά για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, από γαστρεντερίτιδα ταλαιπωρείται ο Σάββας Γκέντσογλου και γι' αυτό δεν προπονήθηκε, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οσο για τον Γιώργο Αλεξόπουλο, έκανε ατομικό πρόγραμμα και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, αρχικά οι κιτρινόμαυροι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έκαναν ασκήσεις τακτικής στα 2/3 του γηπέδου. Ο Μπάγεβιτς θα φανερώσει τη Δευτέρα τις σκέψεις του για το σύστημα και την 11άδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, όπου η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να μπει με το δεξί στα πλέι οφ και να πάρει τα άνω της βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια, στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League και να πετύχει έστω τον τελευταίο της στόχο για φέτος, ώστε να μην χαρακτηριστεί ολοκληρωτικά αποτυχημένη η σεζόν...

* Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και είναι κλειστή.

Το FUN WEEKEND
Στο τελευταίο ΑΕΚ fun weekend για φέτος δεν ήταν παρόντες μόνο ποδοσφαιριστές αλλά και οι Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον, που συνομίλησαν με τους μικρούς φίλους της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: