Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Παρά τον πόνο στροφή στα πλέι οφ

http://www.sport24.gr/ast/cov/66/667277_b.jpgΟ Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν εκείνος που πρώτος από όλους στην ομάδα του Άρη έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου hellas online και της απώλειας του τροπαίου εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League που ξεκινούν την Τετάρτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (28/04, 19:00). "Η μεγάλη θλίψη που νιώθουμε έχει να κάνει με τον κόσμο που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη κάνοντας μία αυτοθυσία και για να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Το στενάχωρο είναι ότι είχαμε μεγάλη αισιοδοξία. Και θέλω να επαναλάβω πόσο πόνο αισθανόμαστε που δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε αυτό το Κύπελλο στον κόσμο μας", είχε τονίσει ο Αργεντινός τεχνικός στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού.

Κι όσο για την δικιά του δουλειά; "Το πρώτο που θα πρέπει να κάνω είναι να ανεβάσω το ηθικό των ποδοσφαιριστών μου, αφού ήταν ένα ισχυρό χτύπημα, ενόψει αποκατάστασης, για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό", και επισήμανε: "Δυστυχώς δεν υπάρχουν ευκαιρίες και θα πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη για αυτό και θα πρέπει να ανυψώσω το ηθικό των παικτών μου".

Μάλιστα ο Κούπερ μη θέλοντας να υπάρξει η παραμικρή απώλεια χρόνου για την ομάδα του για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων και της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ που ξεκινάει την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έχει προγραμματίσει για το μεσημέρι προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: