Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η Άρσεναλ "χρυσώνει" τον Φάμπρεγας για να τον κρατήσει

http://www.contra.gr/images/m/arsenal_m.jpgΠολύς λόγος γίνεται για τον Σεσκ Φάμπρεγας, η Μπαρτσελόνα ασκεί τεράστια πίεση για να τον ξαναπάρει στην Βαρκελώνη, τι κάνει όμως η Άρσεναλ; Πληροφορίες αναφέρουν πως του κατέθεσε πρόταση για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των «κανονιέρηδων», με την υπογραφή του να συνεπάγεται αυτόματα πριμ 3 εκατομμυρίων λιρών! άσει της πρότασης που βρίσκεται στα χέρια του μάνατζέρ του, θα λαμβάνει επιπλέον 110.000 λίρες ανά επταήμερο, πάνω δηλαδή από 500.000 ευρώ βδομαδιάτικο. Ο Φάμπρεγας παίρνει αυτά τα χρήματα καθώς ήταν από τους πιο υποτιμημένους παίκτες της ομάδας, λόγω του συμβόλαίου του που υπογράφηκε με την άφιξη του στα 16 στο Χάιμπουρι, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο παίκτης δημιούργησε την εικόνα του ειδώλου. Άρα, τώρα έρχεται η στιγμή της ανταπόδοσης.

Επί της ουσίας, η Άρσεναλ κάνει την αντιπρότασή της για να κρατήσει τον Φάμπρεγας στο Εμιρέιτς. «Η Άρσεναλ είναι τόσο απελπισμένη για να τον κρατήσει. Έχει γίνει ένας σωματοφύλακας της ομάδας και ένα πρότυπο για τη νέα γενιά. Ο αντίκτυπός του είναι παρόμοιος με αυτόν που είχε παλιότερα ο Τιερί Ανρί», ανέφερε πηγή από τη διοίκηση των «κανονιέρηδων».

Οι Λονδρέζοι ελπίζουν πως η πρόταση θα γίνει αποδεκτή από τον Φάμπρεγας και για δύο επιπλέον λόγους: αφενός καταθέτουν πως αποτελεί πνευματικό παιδί του Αρσέν Βενγκέρ. Αφετέρου, προσθέτουν ότι είναι νέος, μόλις 24 ετών, και η Μπαρτσελόνα μπορεί να περιμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: