Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

H NOVA ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_USuO7Jt5L6.jpgH NOVA ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΠΟΙΑ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ 18ΑΔΑ. ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY ΣΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ.-ους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος για την σεζόν που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή βράβευσε το απόγευμα της Κυριακής η Nova.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναδείχθηκε ο MVP του πρωταθλήματος, μετά από ψηφοφορία του κοινού, συγκεντρώνοντας το 37,8% των προτιμήσεων. Το γκολ του Θανάση Καραγκούνη κόντρα στον Ηρακλή ψηφίστηκε ως το ομορφότερο της σεζόν, ενώ ο Μιχάλης Σηφάκης παρέλαβε ακόμα ένα βραβείο fair play.

Αναλυτικά:

Η καλύτερη 18άδα: Νικοπολίδης, Τζόρβας, Βύντρα, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ντουγκλάο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Ναφτί, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πάμπλο Γκαρσία, Νίνης, Βλάνταν Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Μετίν, Σκόκο, Σισέ

Καλύτερος προπονητής: Νίκος Νιόπλιας
(Φερνάντο Σάντος, Έκτορ Ραούλ Κούπερ)

Καλύτερη απόκρουση: Του Γιάννη Αραμπατζή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (1-1)

Καλύτερη ασίστ: Του Κρίστιαν Νέμεθ στον Ισμαέλ Μπλάνκο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Καλύτερη Δήλωση: Τάσος Πάντος: (για το γκολ που έχασε στο ματς με τον Παναθηναϊκό) «Το Καραϊσκάκη είναι ένα νέο γήπεδο. Αν το είχα βάλει, θα γκρεμιζόταν και θα ήταν κρίμα»

Fair-Play: Η αντίδραση του Σηφάκη στο παιχνίδι του Άρη με τον Ηρακλή.
Καλυτερο γκολ Θ. Καραγκούνης: Ατρόμητος-Ηρακλής
Άλλοι υποψήφιοι: Τοροσίδης: ( ΑΕΚ-ΟΣΦΠ), Γιάντσης: (Λάρισα-Ηρακλής), Σκόκο: (ΑΕΚ-Πανιώνιος), Κατσουράνης: (ΠΑΟ-Λάρισα)

Πολυτιμότερος Παίκτης: Τζιμπρίλ Σισέ
Άλλοι υποψήφιοι: Βλάνταν Ίβιτς, Τουμέρ Μετίν, Νάτσο Σκόκο, Βασίλης Τοροσίδης.

Δηλώσεις:

Αντώνης Νικοπολίδης: «Πιστεύουμε και περιμένουμε η Σούπερ Λίγκα να μας καλέσει σαν σύνδεσμο γιατί οι προτάσεις δεν είναι αυτές που αρμόζουν στον Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει ότι μπορεί, μέσω της Εθνικής αλλά και των ομάδων του, να διακριθεί. Και μπορούμε να το αποδείξουμε ξανά και ξανά με στήριξη»

Αλέξανδρος Τζόρβας: «Ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη. Το φετινό βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους τους προπονητές τερματοφυλακών».

Λουκάς Βύντρα: «Δεν δίνω απαντήσεις, η ομάδα κερδίζει τίτλους και είναι αυτή η καλύτερη απάντηση. Υπήρξε συνολική προσπάθεια και αξίζει σε όλους ο τίτλος».

Φερέιρα Ντουγκλάο: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Καβάλας, ήταν μια δύσκολη σεζόν η περσινή στη Γαλλία, όμως στην Καβάλα με αγκάλιασαν όλοι».

Γιώργος Τζαβέλλας: Θέλω να ξεκουραστώ, περιμένω μήπως πάω και στο Μουντιάλ. Θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου και στην οικογένειά μου».

Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Πολύ σημαντικοί τίτλοι, πρέπει να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό».

Πάμπλο Γκαρσία: «Τον πρώτο χρόνο μάθαινα το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα ξέρω. Έχω έντονο ταπεραμέντο, δεν μου αρέσει η αδικία».

Σωτήρης Νίνης: «Το πιο σημαντικό είναι να χαίρεσαι όταν παίζεις μπάλα».

Βλάνταν Ίβιτς: «Φέτος δεν είχαμε τύχη, μας έλειπαν και κάποια άλλα πράγματα. Το μέλλον είναι μπροστά μας και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Ο κ. Σάντος με βοήθησε να εξελιχθώ. Χωρίς τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ σήμερα».

Τουμέρ Μετίν: «Στην αρχή η γιαγιά μου είχε αντιρρήσεις, τώρα πια δεν έχει πρόβλημα, το αποδέχθηκε. Θέλει να έρθει στην Ελλάδα και ελπίζω να έρθει του χρόνου για να τη γνωρίσει».

Νάτσο Σκόκο: «Η απόδοσή μου δεν εξαρτάται από το τι σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι, με πλήγωσε η αντίδραση μερίδας οπαδών, όμως στα πλέι οφ θα τα δώσουμε όλα για το σωστό αποτέλεσμα».

Τζιμπρίλ Σισέ: «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα να έρθω στην Ελλάδα, ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε και τα δυο και τα καταφέραμε. Μου αρέσει να κρατώ τις υποσχέσεις μου. Είχα υποσχεθεί Πρωτάθλημα και Κύπελλο και το πετύχαμε. Είπα πως θα πετύχαινα 25- 30 γκολ, αλλά πέτυχα 29, μου λείπει ένα και ζητάω συγγνώμη. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς καλούς συμπαίκτες και προπονητή δεν καταφέρνεις τίποτα. Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες παίκτες και θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί. Καλή επιτυχία στο Μουντιάλ και μπορεί κάπου να συναντηθούμε».

Νίκος Νιόπλιας: «Όσο κι αν είναι προσωπικός ο τίτλος αυτός, για να τα καταφέρω πρέπει να είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ και να έχω πολύ καλούς παίκτες. Είμαι τυχερός. Όσο για την 18άδα, αυτή θα μπορούσε άνετα να πάρει το πρωτάθλημα».

Γιάννης Αραμπατζής (για την βραβευμένη απόκρουση): «Δεν σκέφτεσαι τίποτα, γύρισα πίσω και έδιωξα, έκανα τη δουλειά μου και θα συνεχίσω να την κάνω».

Κρίστιαν Νέμεθ: «Ήταν λάθος μου τραυματίστηκα. Ελπίζω στα πλέι οφ να πάρω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής»

Μιχάλης Σηφάκης: «Να το πάρουν οι συμπαίκτες μου του χρόνου το βραβείο, αλλά για άλλο λόγο. Μακάρι να λείψουν εικόνες βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: