Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τεχνικός διευθυντής ο Παπαδημητρίου

http://www.contra.gr/images/m/papadimitriou_2604_m.jpgΤο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/4) ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο αρχηγός της Ξάνθης, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, μίλησε για τα υπέροχα χρόνια που έζησε στη Ξάνθη (15 χρόνια συνολικά, από το 1995 μέχρι σήμερα), αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη απόφαση που πήρε και τόνισε πως αυτό που κρατάει από όλα αυτά που έζησε στην ακριτική πόλη, είναι ο σεβασμός των φιλάθλων: "Ήθελα να αποχωρήσω όσο ακόμα θα είμαι ψηλά και θα είμαι αυτός που πρέπει στο γήπεδο. Στη Ξάνθη πέρασα 15 υπέροχα χρόνια, δέθηκα με την ομάδα, ταυτίστηκα μαζί της και πλέον αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου. Με όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές και μπορώ να πω πως η φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη και η πιο ιδιαίτερη από όλες. Μπορεί να ήταν η χειρότερή μου στη Ξάνθη, ήταν όμως και η πιο έντονη.

Ο 33χρονος αμυντικός, αναφέρθηκε με μεγάλη συγκίνηση και στους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας πως: "Τόσα χρόνια έζησα πολλά μαζί τους. Τόσο καλές όσο και κακές στιγμές. Δεν σκέφτομαι αν με θεωρούν έναν καλό ή έναν κακό ποδοσφαιριστή και ούτε μπορώ να το ξέρω. Γνωρίζω όμως πως κέρδισα το σεβασμό τους και αυτό το αντιλαμβάνομαι καθημερινά από τη συμπεριφορά τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα".

Τον Οκτώβριο – σε κάποια από τις διακοπές του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής μας – θα υπάρξει φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Γιάννη Παπαδημητρίου. Σε ότι αφορά το μέλλον του, ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα, απο την θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ.

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ προσλαμβάνει τον κο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ως εκ τούτου, ο κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την λειτουργία, την οργάνωση και τον σχεδιασμό της επαγγελματικής ομάδας, όπως και όλων των εργαζομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μηδενός εξαιρουμένου. Τις ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες θα έχει για όλες τις ομάδες υποδομής, όπως και για το προσωπικό αυτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: