Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ηρακλής- Στασιμότητα στα διοικητικά

http://www.sport24.gr/ast/cov/ir/iraklis.JPG_2010_3_8_12_9_46.jpg_b.jpgΣτο ξεκίνημα μίας εβδομάδας όπου οι εξελίξεις στα διοικητικά θα έπρεπε να τρέξουν, παρουσιάζεται στασιμότητα. Τη στιγμή μάλιστα που η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ και του Γ.Σ. Ηρακλής από τους οργανωμένους φιλάθλους συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.Μία στασιμότητα που όπως είναι φυσιολογικό επηρεάζει πάνω από όλα και το αγωνιστικό τμήμα εκτός από τις οικονομικές εκκρεμότητες που παραμένουνε αλλά και το μέλλον του Γιόζεφ Μπουμπένκο στην άκρη της τεχνικής ηγεσίας. Κι αν ο Σλοβάκος τεχνικός της ομάδας βρέθηκε κανονικά το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του ο Ανδρέας Παντελή με τον οποίο και έχει μιλήσει για την παραμονή του είναι στην Κύπρο.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά παραμένει με την σειρά του άγνωστο αν και κατά πόσο ο Κύπριος επιχειρηματίας μετά και την γραπτή του δήλωση πριν από την αναχώρησή του από την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή δημιούργησε σύννεφα όσον αφορά την επιστροφή του αλλά και το ποιος θα είναι από εδώ και στο εξής ο ρόλος του στα κοινά της ΠΑΕ.

Το σίγουρο πάντως είναι πως κάθε μέρα που περνάει η παραμονή του Μπουμπένκο φαίνεται να απομακρύνεται παρά το γεγονός ότι ο Σλοβάκος τεχνικός όχι απλώς πέτυχε δια περιπάτου τον στόχο της παραμονής του Ηρακλή στην Super League πετυχαίνοντας μάλιστα να μεταμορφώσει προς το καλύτερο το σύνολό που πήρε στα χέρια του.

Κι όλα αυτά την στιγμή που οι προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλή υπό τις οδηγίες του αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας για να δοθεί εκ νέου ραντεβού στην «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου που τουλάχιστον την στιγμή αυτή παραμένει άγνωστο το πότε θα οριστεί αυτή όπως και το που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στα καθαρά αγωνιστικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε αλλαγή ώρας στο μεθαυριανό φιλικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΝΕ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, καθώς θα αρχίσει στις 15:00 αντί για τις 17:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Από εκεί και πέρα από το σημερινό πρόγραμμα συντήρησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα εκτός ήταν οι τραυματίες Κατσικάς και Ηλιάδης, ο χειρουργημένος Κατσαμπής, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μάρκες, Λέκι και Πιλότο. Για το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί διήμερο ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: