Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Εντίνιο: «Μια απάντηση στον Μπάγεβιτς»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Έξτρα κίνητρο αποτελεί για τον Αρνάλντο Εντίνιο η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά». Ο Πορτογάλος φορ του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ξεχωριστό τον αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

«Δεν έχω τίποτα με την ΑΕΚ και φυσικά ούτε με τον κόσμο της, που τον εκτιμώ. Ξέρουν οι οπαδοί της ΑΕΚ ότι όταν έπαιζα με τη φανέλα της ομάδας, έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και τα πάντα για λογαριασμό της. Στον Μπάγεβιτς μάλλον χρωστώ μια απάντηση...», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Στην ομάδα όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Φυσικά και θα πρέπει να δείξουμε ακόμα περισσότερο πάθος για να πετύχουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και ξέρουμε ότι αυτό είναι κάτι που θέλουν με όλη τους την ψυχή και οι οπαδοί της ομάδας. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε, όπως είπα και πριν, συνείδηση και είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για να μπούμε στο γήπεδο με όλη μας τη δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: