Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πολλές οι απουσίες στον Αρη


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο του Αρη στον αγώνα με τον  Ολυμπιακό Τα ρήγματα που προκάλεσε ο τελικός Κυπέλλου στον Αρη δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή ή το ίδιο σημαντικά όπως συνέβη πριν από δύο χρόνια, στον τελικό με τον Ολυμπιακό στο "Καυτανζόγλειο". Ο Κούπερ έχει βάλει οριστικά τέλος σε μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Υπάρχουν σημαντικές υποχρεώσεις και εξίσου σημαντικές απώλειες ενόψει της πρώτης αγωνιστικής, του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός λοιπόν από τον Κάρλος Αράνο που απουσίασε και από τον μεγάλο τελικό και θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, θα λείψει ο πρώτος σκόρερ του Αρη φέτος Χαβιέ Κάμπορα, και η... ραχοκοκαλιά της μεσαίας γραμμής Μέντι Ναφτί.

Και οι δύο θα εκτίσουν την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ο Αργεντινός μπακ δεν θα δώσει το παρών ούτε στο ντέρμπι της Τούμπας σε αντίθεση με τους άλλους δύο που θα βρίσκονται στην διάθεση τους προπονητή τους. Επίσης θα απουσιάσει και ο Ευθύμης Κουλουχέρης ο οποίος συμπλήρωσε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό τέσσερις κίτρινες κάρτες και υποχρεούται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Από κει και πέρα, υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα. Ο Ντάρσι Νέτο έπειτα από χτύπημα του Γιώργου Καραγκούνη έβγαλε το ματς στα τελευταία λεπτά τραυματίας και αυτό διότι είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό αλλά όπως και να έχει επειδή το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ κοντά η συμμετοχή του Βραζιλιάνου κρίνεται αμφίβολη. Στη σημερινή προπόνηση θα εξεταστεί από το γιατρό του Αρη Βαγγέλη Πανταζή για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει.

Η συμμετοχή του Τόνι Κάλβο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον Αντού λόγω ενός τραβήγματα στον τετρακέφαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για ξεκούραση μιας, δύο ημερών οπότε αν επιβεβαιωθεί αυτό σήμερα δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προπονηθεί μόνος του για ένα διήμερο τουλάχιστον.

Τράβηγμα είχε και ο Μέντι Νάφτι αλλά έτσι και αλλιώς ο Τυνήσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη μεθαυριανή αναμέτρηση. Αναμένεται να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Περιθώρια για στεναχώρια προφανώς δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μπροστά οι αγώνες των πλέι οφ και ο... απολογισμός θα γίνει μετά τις 16 Μαίου, στο τέλος των πλέι-οφ. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ήταν λογικό να δώσει ρεπό την Κυριακή στους παίκτες του, ώστε να ξεκουραστούν, μετά την απώλεια του Κυπέλλου και να επιστρέψουν από σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση.

Εισιτήρια με Ολυμπιακό
Σε κυκλοφορία έχουν δοθεί τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και η ανταπόκριση αναμένεται να είναι το ίδιο θερμή και δεν αποκλείεται να γεμίσουν κάθε γωνιά του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι τιμές τους αυτές είναι 20 ευρώ για την Θύρα 1,3 και 4, 30 ευρώ για την θύρα 2, 35 ευρώ για τις θύρες 5,6 και 9, 50 ευρώ για την θύρα 7 και 150 ευρώ για τα VIP. Τέλος να σημειωθεί, ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των "μίνι" διαρκείας από το ARIS MEGASTORE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: