Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Στάρε και επίσημα στον Πανιώνιο


Ο τεχνικός της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Μίκαελ Στάρε Ο Μίκαελ Στάρε είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου από την Δευτέρα. Ο Σουηδός, πρωταθλητής με την ΑΙΚ Στοκχόλμης το 2009, ήρθε στην Ελλάδα με άδεια από την σουηδική ομάδα και αφού συμφώνησε σε όλα με τον νέο πρόεδρο των "κυανέρυρθων", Γιώργο Κιντή, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την πρόσλήψη του κ. Μίκαελ Στάρε στη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας. Ο κ. Στάρε θα παρουσιαστεί επίσημα τις προσεχείς ημέρες".

Ο Στάρε είναι μόλις 35 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 5 Ιουλίου 1975 και ως προπονητής έχει εργαστεί στην Βάσμπι Γιουνάιτεντ την περίοδο 2007-08 και στην ΑΙΚ Στοκχόλμης την περίοδο 2008-2009 με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας. Φέτος όμως δεν είχε ανάλογη πορεία, καθώς είναι στην μέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και στα μέσα της χρονιάς, όταν λύθηκε η συνεργασία με τον Εμίλιο Φερέρα, όμως δεν κατέστη δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο καθώς είχε ισχυρό συμβόλαιο με την Σουηδική ομάδα. Πλέον όμως αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε. Ο Στάρε θα βρει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τον πρώην παίκτη του στην ΑΙΚ, Μάρκους Γιόνσον, με τον οποίο φυσικά θα συνεργαστούν εκ νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: