Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Επίθεση στη διαιτησία από Ροζέλα Σένσι!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ro/roma_2010_4_26_8_24_20_b.jpg
Ο Τζαμπάολο Πατσίνι ήταν ο άνθρωπος που "σκότωσε" - με τα δύο του γκολ στο χορτάρι του "Ολίμπικο"- το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων της Ρόμα για την κατάκτηση του σκουντέτο, όμως για τη Ροζέλα Σένσι υπήρχε και συνυπεύθυνος για την οδυνηρή ήττα της ομάδας της, ο διαιτητής Νταμάτο."Δεν μου αρέσει να δημιουργώ πολεμική, όμως η διαιτησία δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Δεν υπάρχει κάποια αμφισβήτηση από μένα ούτε και υπαινιγμός, αλλά είμαι απογοητευμένη. Για μένα έπρεπε να μας δοθεί ένα πέναλτι", τόνισε η πρόεδρος των πρωτεουσιάνων, και συμπλήρωσε:

"Λυπάμαι για τους οπαδούς μας. Δεν παραδινόμαστε. Να υποστηρίζω τη Λάτσιο την ερχόμενη Κυριακή με την Ίντερ; Εγώ υποστηρίζω μόνο τη Ρόμα. Τώρα θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα τελευταία τρία παιχνίδια."

Από την πλευρά του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε ότι μετά το αποτέλεσμα αυτό η Ρόμα δεν έχει πλέον την τύχη του τίτλου στα δικά της χέρια ενώ προέτρεψε τους παίκτες του να συνεχίσουν τη μάχη για το σκουντέτο σαν να μην άλλαξε κάτι όσον αφορά στις πιθανότητες κατάκτησής του.

"Είτε παίρναμε έναν πόντο είτε δεν παίρναμε τίποτα θα ήταν το ίδιο πράγμα, καθώς και στις δύο περιπτώσεις θα θέλαμε τρεις νίκες και να ελπίζουμε ταυτόχρονα σε μία ισοπαλία της Ίντερ.

Εάν ισοβαθμήσουμε στους 80 πόντους θα έχουμε εμείς το πλεονέκτημα λόγω λόγω των μεταξύ μας αγώνων. Ήμασταν άρχοντες της μοίρας μας, τώρα δεν είμαστε πια.

Το πώς αξιολογώ εγώ τον Νταμάτο δεν έχει σημασία, περισσότερο μετρά η αξιολόγηση του Κολίνα για τον διαιτητή.

Εμείς μπορεί να είμαστε υπό καθεστώς πίεσης και να είμαστε απογοητευμένοι, ο Κολίνα είναι ψυχρός και θα δει αν υπήρχαν φάσεις όπου μπορούσε να δοθεί υπέρ μας πέναλτι.

Τώρα θα πρέπει να πάμε στην Πάρμα και να κάνουμε το παιχνίδι μας σαν να μην συνέβη τίποτα, το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, συνεπώς για μας στη Βερόνα με την Κιέβο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάναμε πάντα.

Απόψε κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο από τότε που ήρθα εδώ, αλλά δεν ανταμοιφθήκαμε ανάλογα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο",
σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: