Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Φάρσα στο σπίτι του Ντούνγκα

http://www.contra.gr/images/m/brazil_m.jpgΑντικείμενο... πλάκας έγινε ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας! Γνωστός για τις τουλάχιστον μέτριες σχέσεις του με τον Τύπο, ο Ντούνγκα βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ένα συνεργείο από χιουμοριστικό σόου του έστησε μια φάρσα και μάλιστα στο σπίτι του.

Τέσσερα αυτοκίνητα που κουβαλούσαν μεγάλους προβολείς βρέθηκαν έξω από την οικία του στο Πόρτο Αλέγκρε κι έστρεψαν όλο το φως πάνω του. Έγινε, μάλιστα, ιδιαίτερα αισθητό, καθώς το σπίτι είναι σε πολλά σημεία του γυάλινο, με συνέπεια τα μέλη της οικογενείας του Ντούγνκα να τρομοκρατηθούν αρχικά. Το τηλεοπτικό συνεργείο είχε και σκοπό, μιας και καλούσε τον Ντούνγκα να συμπεριλάβει στις επιλογές του για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο τον νεαρό παίκτη της Σάντος, Νεϊμάρ.

Η αστυνομία δεν άργησε να έρθει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας επέστρεψε στο σπίτι του και αντίκρισε την όλη κατάσταση. Συλλήψεις δεν αναφέρθηκαν, φαίνεται ωστόσο, πως το Μουντιάλ ήδη έχει μπει για τα καλά στη ζωή των Βραζιλιάνων. Αν όχι, βέβαια, στη δική τους, τότε σε ποιανού τη ζωή θα μπορούσε να παίζει τόσο καταλυτικό ρόλο; Το ερώτημα είναι ρητορικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: