Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΟΦΗ: Πρώτο φαβορί ο Ουζουνίδης

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/bb476393f8066eb93a5ccd52d5f3fb93_L.jpg?943912800?943912800?943912800Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzeta.gr ο Μαρίνος Ουζουνίδης προβάλει ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΟΦΗ.Ήδη έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με τον 42χρονο τεχνικό που είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της διοίκησης της Κρητικής ομάδας και μάλιστα ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της Λάρισας να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Και βέβαια, η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κρίσιμο σημείο αυτός που θα αναλάβει χρέη προπονητή στον ΟΦΗ αναλαμβάνει το μεγάλο βάρος του να οδηγήσει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα μέσα από τον "κυκλώνα" των πλέι-οφ.

Από εκεί και πέρα, δεύτερος στις προθέσεις της διοίκησης του ΟΦΗ βρίσκεται ο Γιώργος Παράσχος. Το όνομα του έμπειρου τεχνικού είχε ακουστεί και τον περασμένο Νοέμβριο, λίγες ημέρες πριν την συμφωνία με το Νίκο Γκουλή, ωστόσο τότε δεν προχώρησε λόγω της παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΣ.

Η αξία του Παράσχου είναι δεδομένη και ένας σημαντικός παράγοντας για να γείρει η πλάστιγγα σε αυτόν αποτελεί και το γεγονός ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους φιλάθλους του ΟΦΗ καθώς η προηγούμενη παρουσία του κρίνεται απολύτως πετυχημένη.

Επίσης τις τελευταίες ώρες έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Δερμιτζάκη, Κωστένογλου και Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: