Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τα βρήκαν Ρονάλντο - Μπέιλ!!

Λύθηκε φαίνεται η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκάρεθ Μπέιλ, ύστερα από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο μάνατζερ του Ουαλού κατά του Πορτογάλου άσου.

Τα βρήκαν Ρονάλντο - Μπέιλ
«Ο Γκάρεθ θέλει να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Όχι το ... καλύτερο μοντέλο ή ο καλύτερος πωλητής εσωρούχων», δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η δήλωσή του πήγε να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες ο Ουαλός εξτρέμ και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του ισπανικού συλλόγου, με τον πρώτο να έρχεται από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τον συμπαίκτη του και τον Ράφα Μπενίτεθ, ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Μπέιλ έδωσε εξηγήσεις στον Ρονάλντο για τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, με τον τετράκις κάτοχο του Χρυσού Παπουτσιού να παραδέχεται ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος και στη συνέχεια του είπε πως δεν κρατάει κακία σε εκείνον.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: