Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Δυσαρέσκεια στην Κομοτηνή για τους «ψευτομουφτήδες»


Η παρουσία των δύο «ψευτομουφτήδων» αλλά και του προέδρου του DEB στις κερκίδες του ΔΑΚ στο φιλικό του Πανθρακικού με τη Γαλατα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Κομοτηνή.

Δυσαρέσκεια στην Κομοτηνή για τους «ψευτομουφτήδες»
Δεν μπορούν να το «χωνέψουν» στην Κομοτηνή. Τι; Την παρουσία των δύο ψευτομουφτήδων στις κερκίδες του γηπέδου για το φιλικό παιχνίδι του Πανθρακικού με την Γαλατασαράι. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν ένα ματς.

Η απόφασή τους αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη στην πόλη όπως και η γενικότερη κινητοποίηση του προξενείου αλλά και η πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρήθηκε να δοθεί από αυτό.

Με το σχετικό ζήτημα ασχολήθηκε και η τοπική εφημερίδα «Χρόνος». Στο σχετικό δημοσίευμα αναφερόταν η έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων του Πανθρακικού για την παρουσία των ψευτομουφτήδων. Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ για πρώτη φορά στο ΔΑΚ, οι οποίοι παρακολούθησαν το φιλικό ματς μαζί με τον πρόεδρο του μειονοτικού κόμματος DEB, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο οποίος φορούσε και ένα κασκόλ της τουρκικής ομάδας στο λαιμό του.

inner

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο λόγος για την έντονη κριτική και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει είναι το γεγονός ότι ποτέ μέχρι σήμερα κανείς τους δεν είχαν παρακολουθήσει από κοντά ούτε ένα ματς του Πανθρακικού και της Ξάνθης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: