Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Δεν πονάει ο Μπεργκ, καλύτερα ο Εσιέν!!

Ο Σουηδός φορ έβγαλε χωρίς καμία ενόχληση το σημερινό ατομικό πρόγραμμα που έκανε, γεγονός που χαροποίησε το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού. Ανεβαίνει ο Γκανέζος.

Δεν πονάει ο Μπεργκ, καλύτερα ο Εσιέν

«Είμαι καλά, δεν πονάω», είπε ο 29χρονος στον Γιάννη Αναστασίου και το τεχνικό τιμ, κάτι που φάνηκε και από την ένταση, με την οποία έβγαλε το πρόγραμμά του. Προληπτικά, πάντως, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το γεγονός ότι είναι έτοιμος. Κι’ αυτό γιατί ακολουθεί στη συνέχεια το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου ο Μπεργκ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ομάδας.

Ανεβαίνει ο Εσιέν

Ένα θέμα που «καίει» και αναμφισβήτητα έχει κουράσει τον κόσμο είναι αυτό του Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος με τα απανωτά προβλήματα στους κοιλιακούς δεν έχει παίξει ούτε σε ένα ματς και γι’ αυτό και η αμφισβήτηση έχει κάνει εδώ και μέρες την εμφάνισή της. Ο ίδιος έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες δυο μέρες, από τη στιγμή, δηλαδή, που τον ανέλαβε ο Φος. Ο Γκανέζος πηγαίνει καλύτερα, νιώθει πιο δυνατός, κάτι που μόνο ευχάριστο είναι.

Το μεγάλο στοίχημα και φυσικά η ελπίδα όλων στον Παναθηναϊκό είναι στα τέλη του μήνα ή στις αρχές του επόμενου να τον δούμε να παίζει ποδόσφαιρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: