Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Οι φόροι οδηγούν τον Μέσι εκτός Ισπανίας!

Τα προβλήματα του Λιονέλ Μέσι με την φορολογία, τον αναγκάζουν να σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Βαρκελώνης, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι φόροι οδηγούν τον Μέσι εκτός Ισπανίας
Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα του Λιονέλ Μέσι με το ισπανικό κράτος και την εφορία, με τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα, να κινδυνεύει ακόμα και με 22 μήνες φυλάκιση μαζί με τον πατέρα του, αν τελικά αποδειχθούν στο δικαστήριο οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Η μάχη του Μέσι με την ισπανική εφορία και τις ωφελείς του, έχει ξεκινήσει από το 2013, ενώ πλέον κατηγορείται μαζί με τον πατέρα και αντζέντη του για φοροδιαφυγή ύψους 4,1 εκ. ευρώ, υπόθεση για την οποία θα οδηγηθούν σε δίκη, μιας και το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης δεν έκανε δεκτή την έφεση τους.

Πλέον, ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σκέψεις του Αργεντινού να αποχωρήσει ακόμα και από τη Βαρκελώνη στην οποία βρίσκεται από τα 13 του, συνεχίζοντας εκτός Ισπανίας την καριέρα του.

Αυτό θα συμβεί όχι εξαιτίας της διάθεσης του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά εξαιτίας της συγκεκριμένης κατάστασης, ενώ θεωρεί πως έχει αδικηθεί από το ισπανικό κράτος, παρόλο που μέχρι σήμερα έχει καταβάλει το ποσό των 53 εκ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: