Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ας δει τι θα κάνει με τον ΠΑΟ και… βλέπει τον Ολυμπιακό!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη σε ό,τι έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό.

Ας δει τι θα κάνει με τον ΠΑΟ και… βλέπει τον Ολυμπιακό
• Δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης ότι και το Μέσι να έφερνε, πάλι ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Εννοώντας ότι ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει την πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους τρόπους που κατά την γνώμη του την έχει κλειδώσει.

• Είναι σαφές λοιπόν ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θεωρεί τον Ολυμπιακό ως το εμπόδιο για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τίτλους και να γίνει η πρώτη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγνώμη, αλλά εδώ έχει κάνει ένα λάθος κι απορώ πως δεν το καταλαβαίνει. Για να περάσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, πρέπει πρώτα να περάσει τον Παναθηναϊκό-δεν λέω, ακόμη, για την ΑΕΚ, γιατί ήταν δύο χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες.

• Δεν έχει καταλάβει ο Σαββίδης ότι ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος στην τάξη πραγμάτων, μετά τον Παναθηναϊκό; Είναι ο Ολυμπιακός μακράν πρώτος, αλλά όταν λέμε μακράν το εννοούμε. Είναι μετά δεύτερος πίσω του, πολύ πίσω του, ο Παναθηναϊκός. Και είναι τρίτος, δεν λέω καταϊδρωμένος, ο ΠΑΟΚ.

• Κι αυτό δεν είναι μία προσωπική άποψη. Είναι μία πραγματικότητα. Και πέρσι και πρόπερσι, δεύτερος μετά τον Ολυμπιακό ήταν ο Παναθηναϊκός, που έτσι κέρδισε το δικαίωμα να παλέψει για ένα εισιτήριο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα πρόπερσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου κι ο ΠΑΟΚ έφαγε τέσσερα.

• Πως λοιπόν ο ΠΑΟΚ θέλει να προσπεράσει τον Ολυμπιακό, όταν βλέπει πρώτα την πλάτη του Παναθηναϊκού, πριν φτάσει να δει την πλάτη του Ολυμπιακού; Ας κοιτάξει να δει τι θα κάνει με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο στα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχει χάσει τα έξι!!! Κι η μοναδική νίκη του ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω σε οκτώ παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ήταν πρόπερσι στην τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφς, με τον Παναθηναϊκό παντελώς αδιάφορο και τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα να καίγεται για τη νίκη, ώστε να ξεπεράσει τον Ατρόμητο…

• Ας δει λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης πως ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει πρώτα τον Παναθηναϊκό, του οποίου έχει γίνει «πελάτης» εδώ και τόσα παιχνίδια, και μετά μπορεί να σκεφθεί τι θα κάνει με τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: