Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Όλσεν: «Χρειάζεται χρόνος»

Χρόνο για να συνηθίσει κάποιος το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα χρειάζεται κάποιος ξένος παίκτης άρα και ο ίδιος επισήμανε ο Ρόμπιν Όλσεν σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Όλσεν: «Χρειάζεται χρόνος»
«Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα. Μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω την αλλαγή, πολλά πράγματα ήταν καινούργια για μένα», αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο Σουηδός τερματοφύλακας και πρόσθεσε για την παρουσία του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά είμαστε καλοί. Ειδικά στην έδρα μας, είμαστε σκληροί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Όλσεν στην ιστοσελίδα «sydsvenskan.se»

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα. Μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω την αλλαγή, πολλά πράγματα ήταν καινούργια για μένα. Επίσης, το ποδόσφαιρο που παίζουμε εδώ είναι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνο για να το συνηθίσεις».

Για τις προπονήσεις και την ώρα των αγώνων:

«Κάνουμε πάντα προπόνηση το απόγευμα στις 6 η ώρα, όταν και ο καιρός είναι πιο δροσερός. Πολλά παιχνίδια ξεκινούν αργά, στις δέκα το βράδυ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνεις στο ξενοδοχείο νωρίς το πρωί και μετά απλά να περιμένεις να φτάσει η ώρα του αγώνα.

Για το αν έχει μάθει ελληνικά:

«Στην ομάδα επικρατούν τα αγγλικά. Έχουμε πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές και Κροάτες προπονητές».

Για το αν θεωρεί λογικό το ότι συνεχίζει να βρίσκεται στη «σκιά» του Ίσακσον στην εθνική Σουηδίας:

«Έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και σε όλα της Ευρώπης, με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρόντμπι, στο οποίο αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές ξεκουραστήκαμε».

Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ:

«Καταλαβαίνω πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί και όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά είμαστε καλοί. Ειδικά στην έδρα μας, είμαστε σκληροί. Ο στόχος μας είναι να πάμε ακόμα πιο μακριά από τους ομίλους.

Για το αν παρακολουθεί αγώνες της Μάλμε:

«Στην αρχή εκεί που έμενα, το ίντερνετ ήταν κακό. Επιπλέον, πολλές φορές είχαμε προπόνηση την ώρα που η Μάλμε έδινε κάποιον αγώνα. Μέχρι να μετακομίσω σε διαμέρισμα, χρειάστηκε χρόνος. Έτσι, περισσότερο παρακολουθούσα τη Μάλμε μέσω livescore στο κινητό μου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: