Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

«Το ίδιο πρόσωπο και στη συνέχεια»

Να διατηρήσουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν και πριν τη διακοπή στα επόμενα παιχνίδια ζήτησε από τους παίκτες του στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα.

«Το ίδιο πρόσωπο και στη συνέχεια»
Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο με αρκετά σημαντικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τώρα να «φτιάξει» τους παίκτες του.

Σε ομιλία του στην προπόνηση τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στα παιχνίδια που είναι μπροστά στο πρόγραμμα. Τους υπογράμμισε ότι θέλει όλοι τους να είναι σε εγρήγορση και πως όλοι τους θα πάρουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

«Τα πήγατε περίφημα με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ. Πετύχατε δύο μεγάλες νίκες, επιδεικνύοντας μαχητικό πνεύμα. Το ίδιο μαχητές και με νοοτροπία νικητή θέλω να είστε και στα επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Θέλω να παρουσιάσετε το ίδιο πρόσωπο. Να ξέρετε ότι όλοι θα χρειαστείτε, όλοι θα πάρετε τις ευκαιρίες σας και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

Όπως έχετε διαπιστώσει, παίζουν σχεδόν όλοι. Θα παίξουν και όσοι δεν έχουν αγωνιστεί. Όλοι θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε. Αυτό που σας ζητάω είναι το κεφάλι κάτω και να μην σταματάμε να δουλεύουμε», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: