Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ… περνάει τα σύνορα!!

Τη συναυλία αλληλεγγύης προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης στηρίζει ο ΠΑΟΚ και το «Makedonia Palace», όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ… περνάει τα σύνορα
Τη συναυλία αλληλεγγύης προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης στηρίζει ο ΠΑΟΚ και το «Makedonia Palace», όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Την Κυριακή (18/10) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Makedonia Palace «Περνάμε τα σύνορα» στηρίζοντας τη συναυλία αλληλεγγύης προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς ένα καλύτερο αύριο.

Στη συναυλία που θα ξεκινήσει στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ερυθρού Σταυρού) από τις 12:00, την οποία στηρίζουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Makedonia Palace, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες, δημιουργικές ομάδες και δεκάδες εθελοντών οι οποίοι δίνουν την αφορμή για να δείξουμε όλοι, έμπρακτα τη συμπαράστασή μας προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς ένα καλύτερο αύριο.

Για εμάς, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η συγκίνηση που προκαλεί το δράμα αυτών των ανθρώπων, μεγαλώνει από τις δικές μας ιστορικές μνήμες μας, από ανάλογα δράματα των προγόνων και ιδρυτών μας και όπως είναι γνωστό έχει ξεκινήσει μια σειρά δράσεων σε συνεργασία με το Makedonia Palace για την ανακούφιση των προσφύγων.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εκτός από την οργάνωση συλλογής ρούχων και τροφίμων, μετά την δωρεά ενός ευρώ για κάθε ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφέρει το ίδιο ποσό και στους επόμενους δύο εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας του Δικέφαλου, ποσό που θα διατεθεί σε ανθρωπιστικές – μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Παράλληλα το Makedonia Palace θα προχωρήσει σε δωρεά ενός ευρώ για κάθε μία διανυκτέρευση που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 15 έως 31 Οκτωβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: