Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Πρόλαβε ο Ντουρμάζ!!

Ο Ντουρμάζ έκανε την έκπληξη! Προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ. Εκτός ο Ομάρ.

Πρόλαβε ο Ντουρμάζ!

Ο Σουηδός άσος αν και ταλαιπωρούταν από έναν τραυματισμό από το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του, κατάφερε σήμερα να προπονηθεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει στο αυριανό αγώνα.

Έτσι ο Μάρκο Σίλβα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρολεύκων, ενώ διεκδικεί και θέση στην 11άδα.

Ωστόσο από τη σημερινή προπόνηση υπήρχε και ένα αρνητικό. Αυτό έχει να κάνει με τον Ομάρ. Ο Νορβηγός επέστρεψε εμφανώς επιβαρυμένος από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του και τα ταξίδια και έτσι ο Σίλβα τον άφησε εκτός.

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι στις σκέψεις του προπονητή του Ολυμπιακού ήταν να χρησιμοποιήσει τον Σαλίνο στο άκρο της άμυνας και όχι τον Ομάρ.

Ανάμεσα στις επιλογές του Μάρκο Σϊλβα είναι και ο Πάρντο ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Κολομβιανός θα είναι -μάλιστα- στην 11άδα, στο ένα άκρο της επίθεσης. Στην άλλη πλευρά διεκδικούν τη θέση τόσο ο Ντουρμάζ όσο και ο Σεμπά.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: