Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Μουρίνιο: «Ας μην κρυβόμαστε...»

Η βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 8 αγωνιστικές τα λέει όλα για την Τσέλσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει πως ούτε ο ίδιος, ούτε οι παίκτες του πρέπει να κρύβονται. «Να πάρουμε νίκες για... την πάρτη μας και τους οπαδούς μας» είπε ο Πορτογάλος, που διέψευσε τα περί τριγμών στο εσωτερικό της ομάδας.
«Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες πρώτα απ' όλα για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο μας. Πρέπει να φροντίσουμε να ανεβάσουμε ξανά το ηθικό μας και την αυτοπεποίθησή μας για να βρούμε το δρόμο μας. Δυστυχώς όλες τις ιστορίες που κυκλοφορούν δεν ξέρω πως να τις σταματήσω, αλλά δεν με απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή γιατί δεν βλέπω κατήφεια ή αρνητικό κλίμα στο προπονητικό μας κέντρο.
Στη διακοπή του πρωταθλήματος είδα όλα τα παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν οι παίκτες μου με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και μπορώ να πω ότι δεν αντίκρισα κάποια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που αγωνίστηκαν ή στην συμπεριφορά τους. Οπότε, αυτό σημαίνει ότι δεν προκύπτει από πιθανό αρνητικό κλίμα στην Τσέλσι η εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο όταν παίζουν με την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι must-win και δεν πρέπει να αποφεύγουμε να κοιτάξουμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ...» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άστον Βίλα.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: