Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Λεβαντόφσκι: «Ο Κλοπ ξέρει τι θα κάνει στη Λίβερπουλ»!!

Σίγουρος πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα βρει τον τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πλέκοντας το εγκώμιο του Γερμανού τεχνικού.

Λεβαντόφσκι: «Ο Κλοπ ξέρει τι θα κάνει στη Λίβερπουλ»

«Ο Κλοπ ταιριάζει τέλεια στην Premier League. Στη Λίβερπουλ μπορεί να κάνει τη διαφορά, με τη θετική του σκέψη μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες. Θα παίξουν πολύ καλά και θα κάνουν νίκες. Το μόνο που μπορώ να του ευχηθώ είναι καλή τύχη. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του δεν είναι τέλεια, όμως σίγουρα θα έχει κάποια ιδέα ο Κλοπ, θα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η Λίβερπουλ είναι ο καλύτερος σύλλογος για αυτόν και η Premier League το καλύτερο πρωτάθλημα», τόνισε ο 27χρονος στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος στα έξι τελευταία ματς μετράει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και πρόσθεσε για τον πρώην προπονητή του:

«Είναι άξιος άνθρωπος, ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πως δεν είναι το ίδιο πράγμα Bundesliga και Premier League. Συγκριτικά με την εμπειρία του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα κάνει διαφορετικά πράγματα, θα βρει έναν νέο τρόπο προσέγγισης. Το πρωτάθλημα της Premier League είναι διαφορετικό, υπάρχουν άλλου είδους παίκτες. Είδα τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην παρουσίασή του, ήταν ένα σόου. Αυτός είναι ο Κλοπ. Διασκεδάζει πάντα και είναι ένας μεγάλος προπονητής, ένας εξαιρετικός άνθρωπος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: