Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Μάντζαρης: «Κάναμε να φαίνεται εύκολη η νίκη»

Στην πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Μάντζαρης: «Κάναμε να φαίνεται εύκολη η νίκη»
Η καλή άμυνα του Ολυμπιακού, στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτή που του έδωσε τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

«Από την καλή άμυνα θα βρούμε ρυθμό, θα τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και θα βρούμε ενέργεια στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, καθώς δεχθήκαμε εύκολα καλάθια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε μόλις 26 πόντους και έτσι κάναμε τη νίκη να φαίνεται εύκολη στο τέλος», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Έχουμε πει ότι είμαστε μία καινούρια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες. Γι’ αυτό προσπαθούμε να τους βάλουμε στη φιλοσοφία της ομάδας. Σίγουρα, έχουμε σημεία αναφοράς όπως είναι ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης), όμως όλοι πρέπει να βγαίνουμε μπροστά. Η επίθεση είναι ομαδική δουλειά, αλλά το ζήτημα είναι να νικά η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: