Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη του Noor1!!


Την ένταξη του πελάτη του σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ζήτησε ο συνήγορος του Κωνσταντίνου Καρτσώνη μετά την αποκάλυψη πως συνεργάστηκε με τις Αρχές για να βρεθεί ο ένας τόνος ηρωίνης.

Ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη του Noor1
Μπορεί να ξεκίνησε με καθυστέρηση η εκδίκαση της υπόθεσης του Noor1 την Παρασκευή, ωστόσο έφερε εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα.

Ως μάρτυρας συνέχισε να δέχεται ερωτήσεις ο αξιωματικός του Λιμενικού, Κωνσταντίνος Αγαπάκης από τον συνήγορο του Κωνσταντίνου Καρτσώνη, του ανθρώπου δηλαδή που κατηγορείται πως μετέφερε με νταλίκα τον ένα τόνο ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε κατά πόσο γνώριζε εάν ο Καρτσώνης είχε συνεργαστεί με τις Αρχές ώστε να βρεθούν τα ναρκωτικά, για να λάβει καταφατική απάντηση, ενώ ο αξιωματικός πρόσθεσε ότι περισσότερα για το ρόλο του κατηγορούμενου γνώριζε ο προϊστάμενός του στην υπηρεσία, Γιώργος Κατσούλης που θα καταθέσει και αυτός αργότερα όσα γνωρίζει.

Σε εκείνο το σημείο ο συνήγορος ζήτησε την ένταξη του πελάτη του σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει την πρόθεση του πελάτη του να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και τον κίνδυνο στον οποίο έχει εκτεθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: