Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Συμπληρωματικά στοιχεία για τον Βοσκάκη»!


Συμπληρωματικά στοιχεία για τον Μιχάλη Βοσκάκη κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας -όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της- την προσπάθειά της να επέλθει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Συμπληρωματικά στοιχεία για τον Βοσκάκη»
Όχι μόνο δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια στον Παναθηναϊκό στην περίπτωση του Μιχάλη Βοσκάκη, αλλά κατέθεσαν συμπληρωματικά στοιχεία στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Οι «πράσινοι» είχαν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για τον ορισμό του στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (0-1).

Οι φόβοι τους τελικά επιβεβαιώθηκαν στο ματς με τους Ακρίτες, όπου είχαν σοβαρά παράπονα για συγκεκριμένες αποφάσεις του, όπως ο μη καταλογισμός πέναλτι πάνω στον Μπεργκ.

Η ανακοίνωση:

«Πιστή στην προσπάθεια της να επέλθει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τον διαιτητή Μιχάλη Βοσκάκη».

Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Ο Τάκης Φύσσας είχε έντονο διάλογο με τον κ. Βοσκάκη.

Φύσσας: «Μας αδίκησες σήμερα. Έχεις δει τι σφύριξες;».
Βοσκάκης: «Δεν σας αδίκησα. Ό,τι είδα σφύριξα».
Φύσσας: «Υπάρχει πέναλτι πάνω στον Μπέργκ που δεν το έδωσες».
Βοσκάκης μαζί με Παππά: «Όχι, όχι, δεν είναι πέναλτι, το είδαμε».
Φύσσας: «Λάθος κάνεις, ήταν πέναλτι. Με τις κάρτες τι έκανες; Έδωσες κίτρινη στον Μπεργκ στο 6ο λεπτό χωρίς να υπάρχει τίποτα, δεν έδωσες κάρτα όταν πήγαν να σπάσουν τα πόδια του Ζέκα».

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη κάποιος άλλος άνθρωπος από την αποστολή του «τριφυλλιού» και είπε στον Βοσκάκη: «Έξι φάουλ έδωσες στην Ξάνθη συνολικά στο παιχνίδι και 16 σε εμάς».
Βοσκάκης (με έκπληξη): «Αποκλείεται».
Παράγοντας Παναθηναϊκού: «Τι αποκλείεται; Τόσα ήταν φάουλ».
Παππάς: «Να ξέρετε ότι το πέναλτι που ζητάει η Ξάνθη στη φάση με τον Τελάντερ είναι περισσότερο από εκείνο που ζήτησε ο Μπεργκ».
Φύσσας (με… απόλυτη έκπληξη): «Δηλαδή ευνοηθήκαμε κιόλας»!

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Βοσκάκης είπε στον Φύσσα: «Αγαπήστε μας. Εμάς τους διαιτητές. Δείξτε μας εμπιστοσύνη», με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκιού να απαντάει: «Τι λες; Εσείς σφυρίζετε αυτά που σφυρίζετε και μας λες να σας δείξουμε εμπιστοσύνη;».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: