Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Οι προβολείς στο πριγκιπάτο!!

Στο πριγκιπάτο στρέφονται οι προβολείς της 10ης στροφής του Σαμπιονά, με τη Μονακό να υποδέχεται τη Λυών. Τη Μπαστιά αντιμετωπίζει εκτός έδρας η πρωτοπόρος Παρί.

Οι προβολείς στο πριγκιπάτο
Με το παιχνίδι ανάμεσα στη Μονακό και τη Λυών στο «Λουί ΙΙ» να είναι αυτό που ξεχωρίζει, αρχίζει και πάλι η δράση στο Σαμπιονά μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής την Παρασκευή, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αποστολή που γίνεται δυσκολότερη εξαιτίας των πολλών απουσιών που δημιουργούν πονοκέφαλο στον Πορτογάλο τεχνικό. Οι Τραορέ, Έλντερ Κόστα, Μπακαγιόκο, Τουρέ και Κοεντράο είναι «νοκ – άουτ», ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρικάρντο Καρβάλιο.

Την ίδια ώρα οι «Les Gones» θα ψάξουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, που θα τους διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το Σάββατο η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαστιά, θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τη διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που την ακολουθούν και κυρίως από τη δεύτερη Ανζέ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουλούζ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/10

Μονακό – Λυών (21.30)

Σάββατο 17/10

Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν (18.00)
Γκινγκάμπ – Λιλ (21.00)
Σαιντ Ετιέν – Αζαξιό
Ναντ – Τρουά
Ρενς – Καέν
Τουλούζ – Ανζέ

Κυριακή 18/10

Μαρσέιγ – Λοριάν (15.00)
Μπορντό – Μονπελιέ (18.00)
Ρεν – Νις (22.00)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Παρασκευή 23/10

Καέν – Ναντ
Λυών – Τουλούζ

Σάββατο 24/10

Λοριάν – Ρεν
Αζαξιό – Νις
Ανζέ – Γκινγκάμπ
Μονπελιέ – Μπαστιά

Κυριακή 25/10

Ρενς – Μονακό
Λιλ – Μαρσέιγ
Μπορντό – Τρουά
Παρί Σεν Ζερμέν – Σαιντ Ετιέν *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: