Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Πλησιάζει η αποχώρηση του Βενγκέρ από την Άρσεναλ!!

Για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνική της ηγεσίας το 1996, ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από την Άρσεναλ με τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του το 2017!
Μόνο καλά δεν φαίνεται να ήχησαν στα αυτιά των φίλων της Άρσεναλ τα όσα δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ αναφορικά με το μέλλον του στον σύλλογο.
Ο Αλσατός τεχνικός, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο των «κανονιέρηδων», άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, μετά τη λήξη της τρέχουσας συνεργασίας του με τον σύλλογο, το 2017.
Ουσιαστικά τόνισε πως θέλει αυτά τα χρόνια να «χτίσει» κάτι καλό το «Έμιρεϊτς», ώστε ο επόμενος προπονητής της ομάδας να έχει τις βάσεις για να πετύχει, όσα δεν κατάφερε εκείνος στα περίπου 20 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου.
«Είμαι διατεθειμένος να κάνω αυτό που χρειάζεται, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες, φροντίζοντας να είναι σε καλή κατάσταση για τον επόμενο προπονητή, που μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Στόχος μου είναι ο επόμενος που θα έρθει, να μπορεί να πετύχει περισσότερα από όσα πέτυχα εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: