Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Καλαϊτζίδης: «Δεν έχω λόγια...»

Ευγνώμων στον κόσμο της Καβάλας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στην πρεμιέρα με το Λαύριο δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα εν όψει του αγώνα στα Τρίκαλα.

Καλαϊτζίδης: «Δεν έχω λόγια...»
Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ στο blog του στο Esake.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα αναφέρθηκα κυρίως στην περσινή χρονιά, μια χρονιά γεμάτη πλούσια συναισθήματα και πολλές συγκινήσεις, μα πάνω απ' όλα μια χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου…

Έτσι λοιπόν και το Σάββατο, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας, γίναμε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού σε εξέλιξη αγώνα, τον οποίο δύσκολα θα ξεχάσουμε..

Ξέραμε ότι πρόκειται για να ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα μας είναι ακόμα ανέτοιμη αλλά έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την υπερπροσπάθεια που έγινε έτσι ώστε να κερδίσουμε. Θα ήθελα ακόμα να συγχαρώ την ομάδα του Λαυρίου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Όσον αφορά τον κόσμο, δεν έχω λόγια.... Τους ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση και τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε κάθε φορά μέχρι τέλους..

Η εβδομάδα που διανύουμε ενόψει του αγώνα στα Τρίκαλα ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα, αφού στην προπόνηση της Δευτέρας τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο ο Γιάννης Δεμερτζής και σε συνδυασμό με κάποιους μικροτραυματισμούς η ομάδα ενισχύθηκε με την προσθήκη του Μιχάλη Γιαννακίδη. Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων είναι πολύ δύσκολος, τα Τρίκαλα προέρχονται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, έχουν βρει χημεία με παίκτες που σουτάρουν καλά από μακριά και τρέχουν καλά στον αιφνιδιασμό και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...καλά να περάσετε. Ότι κι αν κάνετε… σε όποιο γήπεδο κι αν πάτε.. .οποιονδήποτε αγώνα κι αν παρακολουθήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: