Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κράτησαν Τζόρνταν οι Κλίπερς!!

Η μεγάλη ανατροπή έγινε και οι Κλίπερς ανακοίνωσαν την παραμονή του ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει με τους Μάβερικς! Το ψηστήρι της ομάδας και το κλάμα του θηριώδη σέντερ.

Κράτησαν Τζόρνταν οι Κλίπερς!
Σε θρίλερ με happy end για τους Κλίπερς εξελίχθηκε το σίριαλ για το μέλλον του ΝτεΆντρε Τζόρνταν. Ενώ προ ημερών ο θηριώδης σέντερ είχε συμφωνήσει με τους Μάβερικς για τέσσερα χρόνια έναντι 80 εκατ. δολαρίων, μετά από πιέσεις που δέχτηκε από την ομάδα του LA και προτού υπογράψει στο Ντάλας, αποδέχτηκε την προσφορά τους να παραμείνει στην ομάδα με πενταετές συμβόλαιο 110 εκατ. δολαρίων.

Μια αντιπροσωπεία των Κλίπερς αποτελούμενη από τον ιδιοκτήτη Στιβ Μπάλμερ, τον προπονητή Ντοκ Ρίβερς, αλλά και τους αστέρες της ομάδας Μπλέικ Γκρίφιν, Κρις Πολ, Πολ Πιρς και Τζέι Τζέι Ρέντικ συναντήθηκαν μαζί του στο Χιούστον και τον έπεισαν, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα, να μείνει. Μάλιστα ο «γίγαντας» ΝτεΆντρε φέρεται να έκλαψε όταν του πρόβαλαν ένα βίντεο με όμορφες στιγμές από την πορεία του στους Κλίπερς.

Ο 27χρονος άσος είχε φέτος 11,5 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2,2 τάπες και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, ενώ στα play offs είχε 13,1 πόντους, 13,4 ριμπάουντ, 2,4 τάπες, 1,1 ασίστ και 1,1 κλεψίματα ανά αγώνα.

Μετά το deal οι Κλίπερς ανέβασαν στο Twitter μια χαρακτηριστική φωτογραφία: «Σπίτι σου είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: