Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Επίσημα αλλαγή σελίδας στην Παναχαϊκή!

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την συμφωνία του Αλέξη Κούγια για την μεταβίβαση των μετοχών του στον... άγνωστο Χ, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το sport-fm.gr!

Επίσημα αλλαγή σελίδας στην Παναχαϊκή
Είναι και επίσημο! Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μπαίνει σε νέα εποχή! Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το sport-fm.gr, ο Αλέξης Κούγιας συμφώνησε σε όλα για την μεταβίβαση των μετοχών του και αποχωρεί απ' τον σύλλογο ύστερα από επτά χρόνια κι ενώ έχει αναλάβει πλέον την ΑΕΛ.

Το όνομα του νέου ιδιοκτήτη πάντως δεν... αποκαλύφθηκε ακόμα, κάτι που λογικά θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες όταν το deal ολοκληρωθεί και τυπικά με τις υπογραφές. Ο Πότης Τσιριμπής -γενικός αρχηγός της ΠΑΕ και εκπρόσωπος του αγοραστή- θα τρέχει την ομάδα για μια εβδομάδα, έως ότου ολοκληρωθεί το δεδομένο και οριστικό deal.

Η ανακοίνωση:

«Μεταξύ του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλεξίου Κούγια και επιχειρηματία αγοραστή επήλθε συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών σε αυτόν. Λόγω του ότι η διαδικασία της μεταβίβασης θα διαρκέσει μία εβδομάδα εξουσιοδοτείται και από τις δύο πλευρές ο εκπρόσωπος του αγοραστή Παναγιώτης Τσιριμπής , όπως εκπροσωπεί την Π.Α.Ε. ενώπιων όλων των αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: