Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

«Βόμβα» Χάκετ ο Ολυμπιακός!!

Η κρίση δεν πτοεί τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ.Σύμφωνα με το Eurohoops,ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ είναι έτοιμος να υπογράψει για 1+1 έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων.

«Βόμβα» Χάκετ ο Ολυμπιακός!

Ο 28χρονος άσος (1,98μ.) αποχώρησε από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και αρχικά είχε πρόθεση να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Προ ημερών είχε αποκαλύψει επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται πως οι Πειραιώτες κινήθηκαν και δεν τον άφησε ασυγκίνητο το ενδιαφέρον.

Ο δύο φορές πρωταθλητής Ιταλίας, που θα αγωνιστεί και με την εθνική του ομάδα στο Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου), είναι ένας ολοκληρωμένος περιφερειακός παίκτης, ικανός να δημιουργήσει, να σκοράρει και να αμυνθεί. Ο χαρακτήρας του είναι αρκετά εκρηκτικός, πάντως, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε τιμωρηθεί με πολύμηνο αποκλεισμό επειδή εγκατέλειψε την εθνική Ιταλίας, ενώ στη διάρκεια της ημιτελικής σειράς με την Σάσαρι έχασε δύο ματς λόγω τιμωρίας για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των διαιτητών.

Φέτος είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 7,8 πόντους (76,7% βολές, 52,1% δίποντα, 50% τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 24,3 λεπτά ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: